BakslagVar på kliniken igår med Pachá. Det har inte blivit bättre. Inte sämre heller, men just att det inte blivit bättre är ett bakslag just nu. Det BORDE ha blivit bättre. Så nu e han nybehandlad i knäet igen. Jag frågade om han skulle ha boxvila utan promenader dom 2 första dagarna "som vanligt". =S

Han har iallafall varit lugn i boxen idag. Igår galopperade han, bockade och hade allmän uppvisning i ungefär allt man kan visa upp. De va säkert jättebra för hans ben *NOT*!

Patrik har iallafall kommit fram och funnit sig väl till rätta. Han fikar, han sover och han gillar sin kompis, de kan inte bli bättre! HAr sagt det förrut och säger det igen. Han har verkligen hittat en toppenmamma! =D

Idag har jag jobbat 11 timmar och sen haft möte i 1 timme, svar JA jag e trött! O efter igårkvälls icke så roliga beslut, ett antal sömnlösa nätter på grund av funderingar kring igår och allt annat gör att jag e mer än trött! Imon har jag iallafall en rätt kort dag. Skönt, ska umgås med min häst heeeeela kvällen sen.

Sov gott, dröm sött, vakna piggis och gladis!

Han har åkt!Min gula underbara luddiga Patrik har lämnat mig! Hastigt och lustigt. Dom skulle ju hämta honom imon, jag va helt inställd på de, så ringer dom o säger att dom kommer idag. Snacka om chock, hann ju knappt ens säga adjö och förbereda mig mentalt. Han gick iallafall snällt på lastbilen. Han är vekligen en pärla, en måne, en gång i livet. Jag hade den stora äran att få ha han två gånger. Jag hoppas och tror att han kommer få det underbart bra dit han flyttar och att dom kommer få mycket roligt ihop. De känns egentligen jättebra, jag e så överrumplad bara.....

Så nu flyttar min Pacha ikväll istället för imon. Ska bli skönt o komma upp till Hasselstad igen. Lite socialt för både han och mig. Jag får dock återigen vänja mig vid att jag inte kan springa i stallet femtielva ggr men får va en längre stund istället. Vi trivs ju bra båda 2 och de är ju mycket värt!

Imon e dagen D. De känns lite nervöst! Jag fortsätter hoppas, har kännts rätt bra fram till nu, nu e jag bara hypernervös, tänk om de är sämre igen. De får bara inte va smäre! Om ni vill hålla tummarna så får ni göra de, jättegärna, jättehårt =S

Over and Out for now!

Hemma igen!

De va asdrygt o åka tåg =P Att vi sen fick stå o vänta en hel halvtimme i Alvesta gjorde ju inte saken bättre. Sen va de anslutande tåget försenat o då fick vi vänta lite till, shit vilken överraskning! *Ironisk*

Idag har vi varit på Börjes, jag o Lotta med Fiffi. Fyndade benskydd till pålle. Veredus, med läääääderinsida! Ibland ska man ha tur ;)

För övrigt så har jag packat, Pacha ska ju flytta på onsdag så imon ska jag flytta sakerna. Vilken tur att jag sålt av lite =P

Här kommer lite bilder på dom nya sakerna!
Göteborg!

Heeeeela helgen! I fredags rejsade jag o Voffvoff upp, efter Patriks utan anmärkning genomförda besiktning. Veterinären va lite smått imponerad över att han va mjuk o fin redan från början. Jag va imponerad över att få springa med en häst utan böjprovsreaktioner, har ju inte hänt på väldigt länge om man säger så!

Så i fredags va de party, jag Decci och Kitty. Park Lane va målet, stjärnornas ställe. De va dock inga mer stjärnor än vi och naturligtvis ägde vi stället ;P Vi rockde på dansgolcet och på scenen, visade upp oss en stund bara, sen gick vi hem, vi ansåg inte att stället hade nog med stjärnstatus för vår del utan beslutade att det nog va bättre på McDonalds.

På lördagen va alla ganska utan energi. Men de hindrar inte en från o hitta på något. Tog Kittys racerfård och burnade iväg till nästan Borås. Bensinen tog nästan slut och vi va tvungna att tanka innan återresan. Efter de va de Hööks, som vanligt inte speciellt spännande, sen nån trattaffär o sen Jysk. Äter gör man billigt och gott på IKEA, dom har även toaborstar med svart kalufs och fina långa mattor till bra pris, tipsar bara om ni skulle känna er behövande! För övrigt e svart toaborste mycket bättre än vit, de har jag fått lära mig. Jag tycker dock de verkar helt ok med en vit också. Jag brukar inte studera färgen jättenoga och dessutom ser man när den behöver bytas ut. Såvida inte katten har ätit upp den redan!

På kvällen va vi på Liseberg. Jag har inte vart där på urlänge! Vi åkte Balder, många ggr. När jag får åka berg-o-dalbana e jag lycklig. De tillsammans med hästen är på delad förstaplatslista på min vad-jag-gillar-att-göralista. Fins ju bilder och köpa också, men dom va lite halvtaskig kvalitet på. Dom hade nog behövt ha snbbare slutartid på sin kamera ;)

Idag ska vi till Alleby och kolla på Lusitanotävlingar. Spännande spännande! Har ju inte sett så himla många sådana hästar live och när man nu har en egen så blir de lite extra kul o titta på andra. Min e ju dock allra finast, så e de ju bara! Naturligtvis åker kameran med och blir de nån bra bild så visar jag kanske upp den här.

Sedan ikväll ska jag tåga hem igen. Mamma har vart hästvakt, hon har rapporterat att det gått bra. Jag e imponerad av henne. Jättehästrädd men vaktar ändå snällt min 5-åriga vilda hingst. Hon e faktiskt stolt över sig själv också, med all rätta! =)

RSS 2.0