Explosion!Imorse när jag körde till jobbet så var det inga löv påträden, på em när jag körde hem va de halvutslagna bokar längs hela sjön! Fortsätter det i den här takten så är det utslaget nästa vecka, och får dom inget vatten snart så ser det ut som en savann till midsommar =P

Idag har de verkligen vart grymt varmt. Hästen och jag bestämde oss för en tur i skogen. Mycket trevligt faktiskt!

Måndag, tisdag och idag har jag jobbat i bageriet. Så grymt kul att få komma igång därute. Jag bara trivs helt super med att göra tårta och kakor. Idag har jag sorterat upp alla försäljningslistor och sett till att vi får nya skyltar till kakorna. Sedan har jag gjort nougatpinnar. Har ni inte smakat dom och någon gång råkar va sugen på en kaka när ni handlat kan jag ju rekomendera dom. Dom e helt fantastiska ;) Dessutom har jag invigt min nya bagarmössa. Otroligt tjusig om jag får säga det själv. Bild kommer nån gång när jag kommer ihåg att be nån fota oss.

I övrigt händer inte mycket. Eller jo föresten, igår var jag ute och sprang. Dags att komma igång med det igen. Det är ju faktiskt ganska skönt, och framförallt rensar det huvudet lite.

Imorgon blir de lugnt och sansat valborgsfirande hemma, på fredag blir de nog lite grillning med Linn, länge sen sist, ska bli supertrevligt och umgås lite med henne. På söndag e de tysklandsresa som gäller.

Nu sängen =P

Haft en paus!

Har haft noll och ingen motivation alls till att blogga senaste tiden så har helt enkelt tagit en paus. Nu är jag nog dock tillbaka. Känner att det ändå är rätt skönt att få skriva av sig lite ibland!

Har hänt en hel del. Varit på ÅB med hästen som numer är 99,9% frisk. Det innbeär att han har en nästan obefintlig böjprovsreaktion men i övrigt är fräschare än nånsin. Ridmässigt så ska han fortsätta sättas igång och sakta men säkert byggas upp. Vi jobbar på och rider ungefär varannan dag ut och varannan i paddocken och lägger in lite bomträning och tömkörning ibland också. Så på hästsidan är det på topp helt enkelt.

Syster var hemma över påsk. Naturligtvis var vi tvungna att tigga lite nya ridbilder av henne och hon ställde snällt upp och resultatet blev riktigt najs, tjusiga bilder på tjusigt ekipage ;)

Missade dock att det är gul färg vid påsk, men skit i de, varför göra som alla andra liksom.

Rätt nöjd

Just nu känns nog faktiskt allt rätt bra igen i mitt liv. Har haft en liten låg-period men nu börjar det vända igen. Allt solsken och att de börjar bli lusare igen gör ju säkert sitt till också. Idag hade vi en hel del på jobbet, såklart. De är ju lördag, typisk dag när folk köper smörgåstårta.

Hästen va HELT fantastisk fin att rida *love* Så fantastisk att en kompis faktiskt fick prova honom. De ni, de va den 3:e personen som fått prova honom. Han uppförde sig iallafall prickfritt. De känns skönt att andra kan rida honom också, om jag nån gång skulle bli sjuk eller ska iväg och inte vill att han står.

Nu ska jag iväg och grilla med lite vänner. Riktigt trevligt ska de bli. Dock rätt lugnt eftersom jag ska köra imorgonbitti. Men man kan ha kul ändå =)

Have a nice night!

Tillbaka till jobbet!Har vart ledig måndag, tisdag, onsdag. Ha, man går ju nästan hemma o blir lite bekväm av sig =P Aja, har ju ingen semester i sommar så ser de helt enkelt som lite semester nu istället.

Igår var jag, A från bageriet och hennes praktikant iväg till kalmar på nån kundträff för att dom skulle visa upp lite produktnyheter och naturligtvis lite provsmakning av nyheterna också ;) När det var slut fick vi plocka med oss bröd hem. Faktiskt riktigt gott bröd. Jag valde medvetet o ta inga kakor, de blir ju så svårt o låta bli o äta upp dom liksom =P På mitt jobb e jag typ känd som gottegrisen nummer 1, KONSTIGT verkligen. Kan absolut inte förstå vad dom fått de ifrån ;P

Idag har jag och Kungen vart i skogen i det fina vädret. Jättehärligt och han va så himla fin. Vågar börja kräva mer och mer av honom. Nu ska vi bara se till att boka ett ÅB om ca 1-2 veckor för o se om det fortfarande går åt rätt håll. Han känns iallafall fräsch, så vi fortsätter på den väg vi kör och hoppas på det bästa.........

Måste köpa nya löparskor också, o sen börja använda dom. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om o springa, på ett sätt bara ÄLSKAR jag det, o på ett sätt så skyr jag det som pesten. Nån sorts hatkärlek typ =P

Nu väntar jag bara på att resten av familjen ska komma hem med den utlovade pizzan. Najs värre =D


RSS 2.0