Sommar igen!HÄRLIGT väder idag! Jag fick dock spendera förmiddagen inomhus på jobbet men väl hemma förenade jag nytta med nöje. Tvätta bilen och sola. Eftersom min största hobby inte direkt är att ligga still och steka så får man försöka få in det där med sol på nåt annat sätt. Detta funkar utmärkt ;P

Nu e de snart dags att bege mig mot Hasselstad, Linn och Sonnybus. Haha, störskön prick de där. Eller ja, både ägare och häst faktiskt! =)

Pachá har för tillfället fått vila sig i form =P Han har ju gått 6-7 dagar i veckan rätt länge nu så några dagars vila har ju säkerligen inte skadat men nu är det dags att ta tag i det igen. Ska bli skönt att komma upp till Hasselstad sen igen med paddock och alla ridvägar som finns.

Fick dock tillbaka rätt mycket inspiraton på sista kursen med Júlio. Dags igen i september. Känns najs att vara tillbaka igen. Insåg hur mycket jag verkligen saknat träningarna!

I helgen var vi ett gäng och åt middag inne hos bror i K-krona, otroligt trevligt, haha, ingen risk att man inte har trevligt när man umgås med han iofs ;)

Sen råkade jag hamna ute på en ö på kvällen igår. Blev hastigt och lustigt uppringd och tillfrågad om jag ville åka racerbåt. Haha, kan ju säg att jag behövde inte ens fundera. Sjukt kul säger jag bara! en SÅN vill jag ha *angel* Projektet just nu blir helt enkelt att få pappa att förstå att vi nog faktiskt också behöver en sån ;)

Nu ska jag ut och rasta Fat Boy, länge sen sist, typ inte kört alls sen i våras.
 
Ikväll ska jag nog bada, vädret är mycket tilltalande för något sådant!

Ha de gott eller nåt =P

RSS 2.0