TisdagJaha, så vad har hänt här då?!

I helgen var jag faktiskt på fest, kors i taket! Sist de inträffade va väl typ i november förra året ;P Så va allt lite ringrostig! Men trevligt var de o kul hade vi! =) Först skulle de bara va hemmafest men de råkade bli en liten vända på stan också.

Annars kan man väl säg att helgen varit lugn. Var ju ledig hela helgen och sedan igår också. Igår fick jag dock inte mycket vettigt gjort, större delen av dagen ägnade jag åt att sova. Haha, tror jag behövde de faktiskt. Jag är inte en person som lyckas sova bort mer eller mindre en hel dag utan att jag behöver det.

O´Malley verkar trivas väldigt bra. Är så glad att jag har honom! Vi börjar lära känna varandra mer och mer =) I helgen var vi ute och promenerade i skogen. Jättemysigt. Sen varvar vi det med lite longering och lite markarbete. Idag betade vi bara. Eller han betade, jag var bara sällskap ;)

Har beställt hem en sadel till honom nu. En brun blev de. Herregud, jag som bara har svarta träns =O Detta måste ju lösas på något sätt alltså. Vi ska ju en tur till gbg snart, kanske har dom nåt tjusigt träns i nån fin brun färg där....

Har hängt lite på honom i stallgången. Han bryr sig inte, ställer sig och vilar. Cool man de där!

Imorn blir de nog en skogspromenad igen. Sen hoppas jag att den där sadlen ska komma i veckan så vi kan prova den och sedan försöka oss på att styra runt lite.....

Nu ska jag sova, tidig morgon imon!

Tiden går.....

Nu har det gått över 1 månad sedan jag förlorade min Pachá. En hel månad och jag kan fortfarande inte förstå att han faktiskt är borta för alltid.......

Han är så saknad, det är så tomt efter honom. Platsen han har i mitt hjärta kommer för alltid vara hans, ingen annan kan någonsin ersätta honom. Han var unik, han var speciell. Han bara älskade att leva. Allt han gav, allt han gjorde, min älskade underbara häst.

Ett så stort tomrum som han lämnade i mitt liv kan man inte leva med. Det känns som att mitt liv tog slut samtidigt som hans den där lördagkvällen i hagen. Så är det ju inte, min tid här är inte slut än. Av någon anledning är det meningen att jag ska fortsätta utan honom. Men jag ville inte, jag ville bara vara med honom. Jag vet att han väntar på mig en vacker dag...... Lika underbar och lika glad som han alltid var.....

Det gör så ont att tänka på att han är borta. Min bästa vän......

Men en ny tid är här. En ny tid med O´Malley. Han är så underbar man bara kan bli på alla sätt. Man kan inte annat än älska honom bara för att han är han!

Jag har hittat en alldeles fantastisk liten häst och jag är så tacksam för att just jag fick möjligheten att ha honom i mitt liv. Trots den korta tid jag haft honom hos mig så har han redan skapat en alldeles egen plats i mitt hjärta. En plats som för varje dag blir allt större.

 


RSS 2.0