HEEEEEJA SVERIGE!



Vi ska vinna, vi ska sjunga HELA stadion ska gunga, HEJA SVERIGE!

Idag har de vart landskamp, 3 kronor - Schweiz. Vi vann, men de va på håret, inledde bra, hade en duktigt kass mitt och sedan kom vi upp oss på slutet. Ca 19 min in i 3:e perioden gjorde Schweiz 3-2. Folk ansåg nog att det var rätt kört för Sverige och började dra sig hemmåt. DET skulle dom inte gjort. Sverige slängde ut målvakten och satte in 6 spelare på plan, o vips, med ungefär 15 sek kvar av matchen kvitterade dom till 3-3.

Matchen förlängdes med Overtime som avslutades oavgjort. Sverige avgjorde det hela genom att iskallt sätta sin första straff.

Egentligen kan jag väl tycka att matchen inte va nån höjdare, men vi vann ju iallafall ;P

Eventet innan var trevligt, massa montrar o typ alla bjöd på godis *angel* Var dock duktig och höll mig i skinnet ganska bra, ska ju iväg på nån form av bagerimässa imon o då serveras det provsmakning på moussetårtor. Man får ju faktiskt tänka LIIITE på figuren också =P

Nu snart, sängen!

I´m in LÖÖÖÖÖVE!

Vilken klass, vilken stil, vilken KÄNSLA! Välkommen hem!

O vad snackar vi nu för nåt då kan man ju undra?!

JO!

Nya E-klassen från Mercedes Benz.

Den är stor, den är grym, den är enorm och den ger den mest fantastiska körkänsla jag någonsin upplevt i en bil! På broschyren står de "Välkommen hem". Och de är exakt den känslan man får när man sätter sig i den.

Hela bilen bara utstrålar stil och elegans.

Vad hela paketet kostar behöver vi ju kanske inte gå in närmre på, men vi kan väl säg som så att jag nog får spara en månad eller två innan jag lägger in min personliga beställning!

Faktiskt så blir de inte mer skrivet idag. Jag ska bara glida vidare i min drömvärld. Imorgon kommer verkligheten ifatt igen. I väntan på att min drömvärld blir min verklighet ska jag baka lite kakor, sälja lite pålägg och ta hand om min häst, de är inte helt fel de heller ;)


Bild från http://www.mercedes-benz.se/





Tårta



Tårta och lite mer tårta! Jag har gjort 20 st, och 10 längder, och 4 påsar semlor och lite bakelser. Jag kan ju helt ärligt säg att jag e inte de minsta sugen på tårta eller grädde ikväll ;P De står mig upp i halsen och lite till.

Jag överlevde iallafall dagen, fast de va körigt. Hann inte ha en enda rast på hela dagen så de blev 9 långa timmar utan uppehåll.

Imon e de dags igen, då e de bara o ge järnet för jag SKA verkligen hinna i tid till hingstvisningen i helsingborg. De kommer helt klart bli körigt men med lite eld i baken så borde jag kunna lösa de..... *peptalk to myself*

Har vart ute och gått en timme efter jobbet också. Himla skönt o komma ut o få lite frisk luft. Tog med hästen som sällskap, han va superduktig, vi joggade lite också. Han har blivit så otroligt mycket trevligare nu när han får motioneras lite mer. De pyser inte ur öronen längre. Visst han e ju fortfarande pigg, men han exploderar inte, klart trevligare med en häst som håller sig på mattan istället för o försöka hoppa så högt så möjligt =P

Nu ska jag och Pappa in och tvätta bilen. Ha en trevlig lördagkväll ;)

Lång dag!

Idag har jag haft lång jobbdag, men ändå ganska roligt. De är tur man trivs på jobbet, allt går så himla mycket lättare och blir så mycket roligare då!

Vi har fått en ny ugn som vi ska baka massa olika sorters bröd i. Så nu måste vi ju öva, de innebär ju att de blir ett visst, hrm, kam man kalla de överskott kanske, av bullar och annat gott som någon ju faktiskt måste äta upp. Jag kan ju rekomendera varm krämbulle eller nybakt kardemummaknyte för o ta några hysteriskt goda exempel. Haha, usch jag kommer bli tjock =P Tur jag bara jobbar på den avdelningen ibland ;)

På söndag ska jag om allt går min väg till Helsingborg. Ska bli grymt kul!

Ikväll har jag och Pacha övat på lite trickträning. Han va jätteduktig och vi hade skitkul. Han e så äckligt lättlärd. De är ungefär som o träna Voffvoff, han bara fattar liksom.

Imon blir de antagligen en lång bakdag, jag har 17 tårtor och 7 längder beställda, sen ska ju butiken och cafeét ha lite också. Aja, de är ju hur kul som helst att jobba därute så de blir nog en kanondag =)

En måndag

Måndag igen. Betyder egentligen boxning. Men efter min rejäla öroninflammation, som fortfarande gör sig lite påmind så känns de bäst att hoppa över att anstränga sig så mycket. Jag e mest glad att jag återigen är såpass pigg att det är roligt att gå till jobbet =)

Förra veckan va de lite kämpigt, va nog inte så frisk som jag trodde. De känns ju lite halvdant när man inte hör ordentlgit utan måste säga "Va?" varenda gång nån tilltalar en ;P

I lördags va jag på 95-årskalas. Mycket aktningsvärd ålder som jag säkerligen aldrig kommer uppnå. Världens mest underbara lilla människa, mormors syster, allas vår Moster Lisa va det som var födelsedagsbarnet. Det va en hel del folk som kom och jag hade gjort tårtan, gästerna var mycket imponerade ;) Till och med rosen var egentillverkad!



Igår jobbade jag lite och sedan umgicks jag med min häst. Han e för härlig. Och han har verkligen urkul ihop med sin svarta polare i hagen! Jag e ju dock inte lika road över att täcket blir mer o mer trasigt, men de är väl sånt man får ta antar jag. Blir iallafall inga dyra, fina täcken för hans del sålänge dom ska roa sig ihop iallafall =P

Imon ska jag till doktorn, dom ska kolla upp mitt öra som fortfarande inte riktigt är sig likt, va ändå 1,5 vecka sen jag va sjuk och man tycker de borde läka vid de här laget.........

Nehä, dags o komma ut lite i friska luften! Ha en fortsatt trevligt kväll, de ska jag ha!


Toppenkväll!



Partybild från i lördags, tack för bilden fotografen =)

Ikväll blidde de bio med ett gäng kompisar från jobbet.

Män som hatar kvinnor

De låter svart, de va svart, usch, ibland jätteäckligt. Och de äckligaste av allt e att det verkligen finns människor som är sådana. Monster.......... Jag tycker den va bra, jag har ju inte läst boken så den kan jag ju inte dra några paraleller till. Men bara som film tycker jag den va till och med mycket bra. Rekomenderas att kollas på. Bion var fullsatt så de va ju uppenbarligen fler som tyckte den verkade sevärd.

Annars e de lite sisådär. Slutade knapra pencillin igår, skönt o slippa tänka på o äta dom. Känner mig lite halvdan, e rätt matt i kroppen fortfarande. Kanske inte så konstigt, jag va rätt sjuk. Men blir tokig av o bara sitta hemma o inte ha något o göra!

Stog och lagade mat och hade provsmakning, men de va inte så mycket kunder o då e de lite drygt. Bättre lycka imon, torsdagar brukar va bättre kundmässigt än onsdagar. Så vi hoppas på de.

Nu e de snart sängen som gäller.

A new day....

......a new look =)


A long long time ago!

Oj, jag minns knappt när jag skrev här senast, fy på mig! Skärpning e de som gäller hädanefter!

Sista veckan har dock ändå inte vart så spännande, jag har vart sjuk. Suck suck. De började med halsont förra lördagen, som sedan på tisdagen utvecklades till förkylning, som på torsdagen utvecklades till öroninflammationen från helvetet =S

Jag lover, jag har ALDRIG i hela mitt liv haft så ont i mitt öra! Har haft öroninflammation några gången förrut, men aldrig så här illa!

Den bara kom från ingenstans, fick ont i örat på torsdagseftermiddagen, vid åtta fick vi ringa akuten. Då kunde jag inte sitta still längre. Doktorn forstog att de gjorde ont, de såg tydligen inte så himla najs ut i örat. Den snälla doktorn gav mig pencillinsalva, pencillintabletter och kraftigt smärtstillande tabletter med en triangel på. Man kunde bli lite lullig av dom.

Jag åt 8 st under natten, på morgonen kunde jag inte gå själv. Ojoj, vilken syn de måste vart, jag e glad att jag slapp se själv ;-P

Nu e jag iallafall bättre, även om jag inte riktigt hör hur jag själv låter. Man pratar ju liksom inne i örat.

Imon ska jag klippa mig o på onsdag ska jag nog orka jobba igen =) För första gången sen förra måndagen.

De va väldigt länge sedan jag va så sjuk.

Hästen e glad iallafall, han har fått tillbaka sin knas-polare från den gamla goda hingsttiden. Dom har buskul ihagen hela dagarna. De är roligt att ha en häst som e så lätt att göra lycklig =D


RSS 2.0