A good day today!

Fasiken vilken bra dag det varit idag!

Först jobbet. Nivån på samtalen idag var inte så hög. Vi var väl antagligen båda rätt trötta på att ha 100% fokus efter denna intensiva period som varit så himla skönt o släppa loss och bara kunna tillåta sig att ha roligt ibland. Man behöver de! Så vi lekte mest med kakor och hade allmänt skitprat. Kunderna verkade för övrigt också vara rätt trötta på tårta idag. Annat blir de på fredag, när alla ska köpa jordgubbstårta till midsommarfirandet! =P

Sedan blidde de en powerwalk med Linn. Alldeles jättetrevligt var det =D Fast att vi mer eller mindre såg ut som om någon hällt ett helt badkar över oss ;P

Vädret klarnade upp och syster kom hem! Så jag bjöd med henne till Blomman. Ville köra iväg och rida, men vågar inte köra runt själv med honom än, vi är inte helt säkra på det här med lastning än så lite hjälp med luckan och bommar är bra att ha. Och åker hon ändå med kan hon ju lika gärna filma också. Så nu finns det faktiskt för första gången en film på mig och Blomman =)

Ridpasset gick super och är bara helnöjd med honom! När vi kom hem och körde in på gården så passerade vi 2 äldre tanter som var ute och vandrade med sina lilla hund. Dom frågade om dom fick titta när vi lastade av hästen. Självklart ;)

"Oj, vilken VACKER häst!" var den första kommentaren som kom. Jag och Kitty kunde ju bara instämma. Han är ju vacker =)

Sedan tog vi en liten promenix med Voff-Voff nu på kvällen. Roligt att ha henne hemma några dagar, när vi inte ryker ihop har vi väldigt roligt ihop! Hon tifick till och med äran att ta en liten provtur på Blomman! De e minsann inte alla som får ;)


Kommentarer
Postat av: Kitty

Tur att vi inte ryker ihop så ofta då ;) Även om vi har lite olika åsikter ibland ;) Hade ockås kul igår iaf! :) Blomman blommar!! ;) Så fin!

2010-06-22 @ 11:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0