Årets fest!Så var det då dags, ikväll, alldeles snart. MAXIFESTEN, årets fest ;) Hoppas på en kanonkväll, men de lär det nog bli också!

I förmiddags roade jag mig med att raka luddhästen. Fattar inte hur päls kan växa så fort, han klipptes för 3 veckor sedan och det syntes knappt ens. Och då överdriver jag ändå inte! Så nu är han fin och luddfri. Inte längre en luddhäst ;P

Igår var vi på dressyrträning. Tränaren tyckte han var jättefin och hade väl egentligen inte så mycket att anmärka på. Men hon var väldigt lugn och sansad och mycket intriktad på att både han och jag skulle slappna av. I slutet var han riktigt riktigt fin. Så gav faktiskt en del ändå, även om den träningen jag normalt får är på en helt annan nivå.

Bilen är döskitig så förhoppningsvis om vädret tillåter ska han blir tvättad imon. Sen ska Pachabus släppas ihop med Sonnybus. Kameran är laddad, de här kan bli intressant. Hoppas hoppas de är ok fotoväder. Tur att båda är ljusa iallafall...............

Nehä, dags att gå och börja ladda för kvällen =D

Gillar inte!

Ska till tandläkaren idag, usch, jag verkligen avskyr att gå dit. Är väl antagligen därför jag inte vart där på, hrm, några år =P

Sedan ska jag ut på en shoppingrunda i Karlskrona. Är ju Jubileumsfest på lördag med jobbet, då måste jag ju ha något tjusigt att ha på mig. Det står mellan kostym eller klänning, vi får väl se vad jag lyckas hitta för något.
Ikväll är det sedan dags att bada den älskade luddhästen. Imorgon är det dressyrträning och då måste han ju se lite ren och snygg ut, helst utan massa lera och annan skit som är ingnodd i pälsen. Och på tal om päls så måste de va nåt fel på han. Han klipptes för 2 veckor sedan, det är knappt man ens ser pälsrutan som är kvar på ryggen längre. Snacka om att det växer som ogräs!
För övrigt så har mina nya stripes till transporten kommit så nu ska dom bara sättas fast också, får nog dessutom gå in och beställa så att han får sitt namn uppe på taket också, så alla ser att han kommer ;) Så nu kommer de bli ett skitsnyggt ekiage som är ute och kör!
Snart är det dags för skidresa, uuuuuuuh vad jag längtar! Det ska bli så roligt och det är så välbehövligt! Har köpte nya skidkläder och till och med investerat i ett par pjäxor! Bara hjälm kvar. Alla andra åker med hjälm, då måste jag ju göra de också, annars känner jag mig lite utanför. Dessutom är det ju egentligen ingen dålig idé alls att åka med hjälm. Det är mer dumt att åka utan.
På söndag ska min häst få en vän, hoppas hoppas att de ska gå bra. Tror han skulle må så mycket bättre av att få gå ihop med en annan och leka av sig lite. Han är ju milt uttryckt en ganska lekfull häst ;P

RSS 2.0