Sen sist!

Det har inkommit ett klagomål, "någon" tycker att jag uppdaterar för sällan, "någon" skickade ett sms där det stog; Dett är ett påminnelse-sms, DU HAR EN BLOGG! ;P

Jasså? Ja just de nu minns jag, de hade jag visst ;P

Som vanligt länge sedan jag skrev sist. Längre än vanligt iofs, men ändå.

Förra helgen hade jag fystester och andra tester inför min eventuellt kommande aspirantutbildning. Vi får väl se om dom vill ha mig! Testerna gick iallafall hur bra som helst! 21 armhävningar i 50-takt, 24 sit-ups i 50-takt, 2min 36 sek statiskt rygghäng och sist men inte minst 9.1 på mitt beep-test. Som sagt väldigt nöjd med min prestation. Var lite orolig för om jag skulle fixa beepet, men de va inga problem =) Hoppas hoppas nu att dom vill ha mig bara!

För tillfället har jag dock en svacka träningsmässigt. Min kropp är väldigt trött och tung. Så just nu håller jag mig rätt lugn, blir mest den lilla motion som ridningen ger och lite vattengympa emellanåt.

Nu ska jag glufsa i mig lite pannkakor, mmm så gott! Sedan ska jag vara chaffis åt mamma och hennes "polare" och sedan ska jag släppa in hästar.

Very over and out!

Kommentarer
Postat av: Kitty

Undra vem det var!? :P Jahaaa så du ska skjutsa mamma! :P Och vem ska mamma ringa när hon ska hem!? :P "Ring mamma" funkar ju liksom inte ;) Ses snart!! :D

2009-10-22 @ 21:53:11
Postat av: MAMMA

MAMMA RINGDE EVVE.MEN PAPPA VAR I STAN SÅ HAN HÄMTADE EFTER PUBRUNDAN.

GOD NATT!

2009-10-22 @ 23:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0