Barnsligt roligt!

Det är snö, massa snö! Eller iallafall med sydsvenska mått mätt. Det betyder vitt på marken och vitt på träden. Pulkan går inte sönder för att asfalten e fläckvis synlig så att säga ;)

Kolla bara, värsta vinterlandet!Jag o syster tog tillfället i akt och rotade fram den splitter nya tjusiga speedade pulkan och kollade in utbudet av backar. Vi insåg snart att det bästa alternativet var våran svarta pist upp mot vårat hus. Lite lagom isigt under efter skottningen igår och ungefär 1 cm nysnö ovan på det.

Pulkan and me ;)Vi var ute ganska tidigt, ungefär 9.30, gäller ju att hinna åka innan alla andra också upptäcker fördelarna med vår backe, de gäller ju att ha dom bästa förutsättningarna för ett lyckat åk! Vi hade turen på vår sida och va helt ensamma i pisten!Efter ett tag tröttnar man ju på att åka i en preparerad backe, då kan man alltid prova off pist ;)Dock händer de ju att man välter =PMen de är bara o fixa till o pulka vidare ;PNär man har en bra pulka och en bra pist kan de ju va roligt att prova något annorlunda!
Man har inte roligare än man gör sig, idag gjorde vi det jätteroligt =) Tack för en kanonstund Kitty!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0