D-Day!Idag var den stora dagen!

De gick faktiskt ganska hyffsat! Han va initialt ohalt, inte böjöm, men hade en viss böjprovsreaktion. Dock värmde de ur efter 7-8 steg o sen va han ren på tillbakavägen.

Han e så söt när vi springer i löpargången. Han vet precis att han ska trava, o han älskar de ;) När vi ska vända börjar han trava innan jag hunnit börja springa =P

Till skillnad från en annan häst där de fick va 2 man som sprang bakom hästen för o få den att trava.......

Fanns en liten böjprovsreaktion vänster bak, fanns dock inget på röntgen vilket var väldigt skönt. Fanns en viss oro för spatt men som tur var så, nej, inga förändringar =)

Så nu ska han gå ut i en minihage och ridas 60 min varav 8 min trav. Risken finns dock att han tycker de är väl kul i minihagen, men nu är de slut på bomullen så att säga. Man kan ju inte behandla dom som porslin resten av livet. Han måste ju börja göra något vettigt som vet. sa.

Så nu håller vi bara tummarna för att han håller sig hyffsat på mattan och han e bättre tills nästa ÅB i slutet på januari!

Kommentarer
Postat av: Kitty

Till Pacha: Galoppera nu inte runt i piroetter i din minihage! Den kommer inte bi större för det! Pacha, tänk på att du är en vacker häst men att du inte kan få allt du vill. Spana gärna på snygga tjejer när du ser nån men håll dig till att spana! Ta hand om dig och bli braaa...!

2008-12-18 @ 09:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0